Op een unieke locatie aan de rand van het Zeeuwse dorp Axel ontwikkelen wij, in samenwerking met Van der Poel en JLN Properties, een nieuw bebouwingsplan. In totaal zullen 24 luxe appartementen, verdeeld over twee gebouwen, in combinatie met een zestal kavels worden gerealiseerd.

Inmiddels zijn zeven van de twaalf appartementen die in de verkoop staan verkocht. Hierdoor zullen we op 18 januari al kunnen beginnen met de bouw van het eerste appartementen complex. Aangezien de verkopen zo vlot lopen gaan we op korte termijn ook met het tweede gebouw (eveneens 12 appartementen) in de verkoop.

 

Over Zomerlust

Op deze rustige woonplek aan de Boslaan, waar water en groen harmonieus samenvloeien, is het heerlijk resideren. Direct gelegen aan het rustige water van de Kleine Kreek en op wandelafstand van het centrum van Axel, verheffen zich binnenkort 24 luxe appartementen verdeeld over twee gebouwen. Alle appartementen hebben prachtig uitzicht over de natuur. Met de tennis- en golfbaan op loop afstand.

De expressieve architectuur, ontworpen door ARCHIKON architecten & constructeurs, sluit naadloos aan op de natuurrijke en groene omgeving. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en dragen bij aan een optimale ruimtelijke beleving van uw appartement.

Laat u verrassen door de ruime invulling van de appartementen, voorzien van royale terrassen, waardoor u één zult worden met de omgeving.