Zojuist zijn we begonnen met de heiwerkzaamheden bij Waterfront de Veene. De werkzaamheden zijn al een tijdje in volle gang om de realisatie van de 26 kavels mogelijk te maken.

Naar verwachting zullen de werkzaamheden ongeveer een jaar in beslag nemen, het gebied zal een ware transformatie ondergaan! Zowel vanuit de aannemer, ontwikkelaar en overheden klinkt het enthousiasme om aan de slag te gaan. “Een uniek project, waar wij als infrabedrijf trots op zijn om de uitvoering te mogen verzorgen”, aldus de heer Zijlstra.

De uitvoering ligt in handen van Zijlstra Infra B.V., welke in samenwerking met diverse andere partijen het bouw- en woonrijp maken zullen verzorgen. Na uitvoering van het eerste gedeelte van het grondwerk zal het plangebied worden voorzien van beschoeiing. Daarna zal het tweede gedeelte van het grondwerk worden uitgevoerd. In navolging van het grondwerk zal het gebied woonrijp worden ingericht.

Heeft u vragen over de uitvoering of bent u geïnteresseerd in de aankoop van een kavel? Neem dan contact op met R. de Graaf van Bax & Van Kranenburg

(0416 72 50 50).