Blog

In opdracht van Langstraat & Altena Projectontwikkeling B.V. worden vandaag vier extra appartementen in Hoogduynen in de verkoop gebracht.

START VERKOOP | Vanaf vandaag 16 juli 12.00 uur is het zover, dan start de verkoop van de vier extra appartementen van project Hoogduynen in Drunen. 

Onlangs zijn de eerste 17 appartementen verkocht. De vier extra appartementen zijn vanaf nu beschikbaar. Grijpt u één van deze vier exclusieve kansen? Hoogduynen biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Drunen. Binnenkort zullen in het voormalige Rabobank gebouw 21 exclusieve appartementen worden gerealiseerd.

De extra beschikbare appartementen zijn divers in maatvoeringen en beschikken over royale buitenruimtes. Dit zorgt voor optimaal woongenot, waardoor u binnen en buiten oneindig kunt genieten! Daarnaast beschikken alle appartementen over een eigen parkeerplaats en extra berging in het souterrain.

Informeer bij Staete makelaars naar de mogelijkheden en ontdek meer informatie op www.hoogduynen.nl over het project, de kenmerken en de mogelijkheden van de vier extra appartementen.

Alle documentatie is vanaf 12.00 uur beschikbaar via Staete makelaars.

U kunt zich online, via de website van Staete makelaars of via het inschrijfformulier inschrijven voor de bouwnummers van uw voorkeur. De inschrijfperiode is t/m 30 juli a.s. 23.59 uur.