Maak kennis met de 17 luxe appartementen van Hoogduynen. Een stijlvol luxe appartement op een volmaakte plek. Bent u er op 12 december ook bij?

 

Hoogduynen… Exclusieve appartementen in het centrum van Drunen

Midden in het centrum van Drunen, te midden van alle voorzieningen, wordt het ultieme woongenot mogelijk gemaakt. Aan de Grotestraat 149, op slechts een steenworp van het winkelcentrum, worden op korte termijn 17 excellente appartementen gerealiseerd. Het bestaande pand, dat jarenlang dienst heeft gedaan als kantoorpand voor de Rabobank, dient uitstekend als basis voor de transformatie naar een eigentijds appartementencomplex.

De architectuur, welke in handen is van ArchitectenGilde uit `s Hertogenbosch, is een verrijking voor de omgeving. Het bestaande silhouet van het gebouw blijft bestaan, maar door toevoeging van de juiste elementen is er sprake van een uitnodigend woongebouw. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en door het behoud van de kleur van de stenen gaat het gebouw goed op in zijn omgeving. 

Aan u de uitnodiging om u te laten inspireren door Hoogduynen, een ontwikkeling waar exclusief wonen mogelijk wordt gemaakt.