Marber Veluwe

Marber Veluwe

Even helemaal weg van het drukke stadsleven om volledig te ontspannen in een rustgevende omgeving. In het hart van de Veluwe vind je Marber Veluwe waar je kunt genieten van de rust en stilte van de natuur. Marber, het eerste private retreat resort van Nederland, is door TopVast ontwikkeld in samenwerking met Roompot en Break Away. Met het prijswinnende Cuber (“Best New Holiday Concept 2021″) ontwikkelden deze partijen samen al eerder unieke en aantrekkelijke vakantiebelevingen die het hele jaar door bezoekers trekt. In deze Marber villa’s, helemaal ingericht met Scandinavisch-stijlvolle interieurs, kom je écht in verbinding met de omgeving. Het slimme gebruik van hoogte, veel glas en grote ramen creëert een unieke ervaring waarbij je als gast omringd wordt door de natuur. De lichte kleuren van het interieur zorgen voor een serene sfeer en benadrukken de ruimtelijkheid van de villa.

51 luxe villa’s met privé wellness in het hart van de Veluwe

De villa’s zijn zorgvuldig ontworpen in drie verschillende types vol luxe om de gast een unieke vakantie te bieden. Vanaf de houten vlonders met verwarmd buitenbad heeft men prachtig uitzicht over de omgeving. Ook binnen blijft de gast in verbinding met de natuur vanwege de grote raampartijen. Val in slaap onder de sterrenhemel die te zien is vanuit het dakraam boven de slaapkamer. Of kom helemaal tot rust in de Finse privé sauna van de villa. Als gast heb je volledige controle over het verblijf met behulp van de smart home app. Zo kunnen gasten met de app de deuren openen en sluiten, de zonnewering en verlichting bedienen of zorgen dat de villa al lekker opgewarmd is voordat ze terug komen na een lange wandeling.

De villa’s zijn geclusterd opgesteld in kleine groepen, zodat elke groep een eigen intieme sfeer heeft en tegelijkertijd volledige privacy biedt aan de gasten. Met het oog op vandaag en morgen zijn de vakantiewoningen stuk voor stuk gasloos en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Naast de 51 villa’s is er ook de Marber Studio. Hier kan de gast meedoen aan de groepslessen yoga of mindfulness of geniet van een massage of andere verschillende ontspannende behandelingen.

Categorie

In ontwikkeling

Tags

Break Away, Marber, Roompot Projects, TopVast

1