Blog

Wie is TopVast

Bij TopVast staat kennis, samenwerken en ontzorging van de klant centraal. TopVast heeft een grote diversiteit aan vastgoedprojecten onder beheer. Als zelfstandige en risicodragende projectontwikkelaar richten wij ons op alle facetten van het ontwikkelingstraject van onroerend goed. Naast onze eigen projecten worden grotere spelers zoals Roompot, Volker Wessels en G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf door ons ontzorgd. Daarnaast zijn wij ook diverse andere opdrachtgevers van dienst. Tijdens het gehele ontwikkelingstraject, van initiatief tot exploitatie, zodat zij zich kunnen focussen op hun corebusiness.

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van het (her)ontwikkelen van vastgoed? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Jouw functie in het kort

Bij TopVast krijg je veel zelfstandigheid en vrijheid om je eigen projecten of delen van een project uit te werken. Dit betekent dat wij van jou een proactieve houding verwachten waardoor je zelfstandig gedeeltes van een project kan uitwerken. Daarnaast werk je met andere projectontwikkelaars samen om diverse uitdagende vraagstukken op het gebied van projectontwikkeling uit te werken. Als projectontwikkelaar ben jij betrokken bij alle facetten van de projecten. Hierdoor ben je altijd verzekerd van heel uitdagend, divers werk met verschillende partijen. Als projectontwikkelaar zorg jij ervoor dat alle partners goed aangestuurd worden zodat de projecten tijdig en correct opgeleverd worden aan de opdrachtgevers.

 

Bouwstenen voor succes

  • Minimaal afgeronde HBO of WO opleiding in Bouwkunde, Real Estate of Makelaardij
  • Minimaal drie jaar werkervaring als Projectontwikkelaar
  • Affiniteit met projectontwikkeling
  • Passie voor vastgoed
  • Veel zelfstandigheid
  • Proactieve houding

 

Over TopVast:

TopVast heeft een grote diversiteit aan vastgoedprojecten in beheer. Als zelfstandige en risicodragende projectontwikkelaar richten wij ons op alle facetten van het ontwikkelingstraject van onroerend goed. De organisatie beschikt over een uitgebreide kennis en ruime ervaring op het gebied van concept-, project- en gebiedsontwikkeling. Binnen de provincie Noord-Brabant is onze thuismarkt het Land van Heusden & Altena en de Langstraat. Daarnaast is TopVast onder meer actief in Zeeland, Hoek van Holland, Limburg en op de Veluwe. Daarbij ligt onze focus op recreatieve- en woningbouw of bedrijfsdoeleinden.

Dit kun jij van ons verwachten:

Samen bouwen wij aan jouw toekomst. Bij TopVast krijg je voldoende kansen om jezelf door te ontwikkelen binnen een professionele en gezellige omgeving. Daarnaast bieden wij je een mooi salaris met een vaste werkplek in Wijk en Aalburg.

Vragen over deze vacature?

Voor al je vragen kun je contact opnemen met ons via  T | +31 (0)416 725 050

Stuur dan je sollicitatie met CV naar: info@topvast.nl