Blog

In de afgelopen periode is er een mooie stap gezet voor de uitbreiding van het Subregionaal Bedrijventerrein (SRBT) De Rietdijk in Giessen. De Gemeenteraad van Altena heeft namelijk ingestemd met de uitbreiding van het bestaande bedrijventerrein aan de oostkant tussen de Provincialeweg-Oost (N267) en de Parallelweg die van Giessen naar Andel loopt.

In samenwerking met het Regionaal Ontwikkelingsbedrijf Land van Heusden en Altena (ROB) en gemeente Altena ontwikkeld TopVast B.V. de uitbreiding van het SRBT Giessen.

Daarvoor is nu het nieuwe bestemmingplan vastgesteld. Bedrijvigheid is toegestaan tot en met milieucategorie 3.2. Op één kavel is zelfs categorie 4.2 toegestaan. De beschikbare bouwkavels variëren van 1.000 m² tot maximaal 5000 m².

SRBT Giessen wordt een waterrijk en duurzaam bedrijventerrein dat voorziet in de bestaande regionale behoefte aan nieuwe bedrijfsruimte. Het bedrijventerrein zal zorgvuldig in de omgeving worden ingepast en rondom het bedrijventerrein zal een Ecologische Verbindingszone worden aangelegd.

Contacteer ons voor meer informatie over de vestigingsmogelijkheden. Neem hiervoor contact op met Robert de Graaf via rdg@topvast.nl.

https://topvast.nl/portfolio-item/srbt-giessen/